hotel za pse pansion za pse smestaj za pse smestaj za pse beograd hotel for your pets
smestaj za pse hotel za pse

Prijem pasa

Idelano bi bilo da psa dovedete do nas pre konkretnog ostavljanja u našem pansinu da se upoznaju sa prostorom i osobljem. Da i mi njega, uz Vašu pomoć, konkretnije upoznamo i da pod najpovoljnijim okolnostima otpočnemo druženje. Ovakvom procedurom pruža nam se mogućnost da naredni put, i sve naredne, ne moratre Vi lično dolazizi u Boljevce, već psa...

Prijem pasa

Idelano bi bilo da psa dovedete do nas pre konkretnog ostavljanja u našem pansinu da se upoznaju sa prostorom i osobljem. Da i mi njega, uz Vašu pomoć, konkretnije upoznamo i da pod najpovoljnijim okolnostima otpočnemo druženje. Ovakvom procedurom pruža nam se mogućnost da naredni put, i sve naredne, ne moratre Vi lično dolazizi u Boljevce, već psa možete ostaviti kod svog, ordinirajućeg veterinara, na Fakultetu veterinarske medicine ili možemo doći i kod Vas kući da preuzmemo Vašeg psa.

Podrazumeva se da pas mora biti zdrav i da nam pokažete potvrde o redovnim vakcinacijama protiv besnila i virusnih bolesti, dehelmintizaciji i tretmanu protiv buva i krpelja. Dokumentaciju možete poneti sa sobom, na dna prijema ili poslati faksom, odnosno mejlom na naše adrese. Neophodnu dokumentaciju može proslediti i Vaš ordinirajući veterinar, odnosno ambulanta ili klinika koja brine o zdravlju Vašeg ljubimca.

Ukoliko pas nije primereno tretiran protiv ektoparazita pre ulaska u zajedničke prostorije hotela, biće tretiran antiektoparaziticima o trošku vlasnika. Dan pred odlazak iz hotela svaki pas će biti okupan i tretiran istim preparatom o trošku našeg hotela.

pansion za pse sapainn srbija

Radi građenja dobrih odnosa poverenja i buduće saradnje, molimo vas za krajnju iskrenost prilikom davanja informacija o ponašanju Vašeg psa. Osoblje hotela zadržava pravo da pse sa neprihvatljivim ponašanjem odbije na prijemu, kako bi zaštitli naše saradnike, druge pse i, u krjanjoj liniji, i vašeg psa od drugih agresivnih pasa.

U poziciji smo da u hotel primimo i brinemo i o psima bolesnim od hroničnih bolesti ili drugih neinfektivnih oboljenja. Manje složeni veterinarski protkoli biće aplikovani bez materijalne nadoknade.

Kako su nam kapaciteti ograničeni, poželjno je da rezervaciju mesta, pogotovo u toku sezone godišnjih odmora ili produženih praznika, obavite na vreme. Da bi sigurno obezbedili mesto u željeno vreme, neophodno je da pri rezervaciji u dogovoru sa našim saradnicima, obavite i uplatu rezervacije u visini od 25% ukupno predviđenih troškova boravka. Ukoliko iz bilo kog razloga ne koristite zakazani termin, a ne prijavite promenu plana do dva dana pre početka korišćenja termina, uplata rezervacije se ne vraća.

Designed by NM Design
sapainn hotel za pse