hotel za pse pansion za pse smestaj za pse smestaj za pse beograd hotel for your pets
smestaj za pse hotel za pse

Smeštaj za pse

Za Vaše ljubimce smo opremili 17 ”apartmana” u zvučno i termoizolovanoj, klimatizovanoj prostoriji. Površina pojenidnačnog ”apartmana” može da se prilagoditi dimenzijama i potrebama Vašeg psa i obezbedi mu optimalne uslove za odomr i boravak. Podne i zidne obloge omogućavaju brzo i efikasno uklanjanje svih nečistoća i kvalitetnu dezinfekciju.

Smeštaj za pse

Za Vaše ljubimce smo opremili 17 ”apartmana” u zvučno i termoizolovanoj, klimatizovanoj prostoriji. Površina pojenidnačnog ”apartmana” može da se prilagoditi dimenzijama i potrebama Vašeg psa i obezbedi mu optimalne uslove za odomr i boravak. Podne i zidne obloge omogućavaju brzo i efikasno uklanjanje svih nečistoća i kvalitetnu dezinfekciju. Svaki ”apartman” je opremljen primerenom ležaljkom, kompletom posuda za hranu i vodu koje će tokom boravka u našem hotelu korisiti samo Vaš ljubimac i neophodnim zanimacijama za igru i razonodu.

Optimalni dogovor o vrsti, količini i dinamici serviranja oboroka tokom boravka Vašeg psa u Šapa Inn pansionu za pse dogovorićete sa našim profesorom.

Ukoliko se Vaš ljubimac dobro snalazi u društvu drugih četvoronožnih prijatelja, veći deo dana provodiće u igri sa drugim štićenicima u našem dvorištu-igralištu. Ukoliko ne voli veliku gužvu i uznemiravanje dosadnih komšija obezbedićemo mu šetnje po našim poljima ili na obali Save, koja je na 300 metra od naših objekata.

Designed by NM Design
sapainn hotel za pse